Pomi fructiferi și material săditor, aclimatizați la noi in țară.

Natura nu face nimic in zadar!

Reduceri!

Tonda di Giffoni

PRET: 

Reducere 17%
25 lei  TVA inclus

Stoc epuizat

Perioada de coacere:
sfarsitul lunii august
Ambalare cu atentie
Livrarile la domiciliu se realizeaza prin curierat
Calitate si garantie
SKU: RM- 836-1 Categorie: Etichetă:
Descriere
Instrucțiuni de plantare

Descriere: Planta este de vigoare medie, adaptabila la condițiile climatice din tara noastra.  Acest soi este recunoscut pentru miezul său generos, aroma distinctă după prăjire și coaja robustă.  Soi prețios, se maturizează la sfârșitul lui august și este esențial în industria dulciurilor, fiind preferat de ciocolatieri pentru calitatea superioară a miezului său, ideal pentru deserturi.

  •   Perioada de plantare: octombrie-noiembrie/februarie-martie si ferestrele iernii

 

Polenizatori:

Etapele care trebuiesc parcurse la plantarea pomilor fructiferi sunt următoarele:

Săpatul gropilor – la 40x40x40cm in teren desfundat, pana la 60x60x40cm in teren nedesfundat.

Fasonarea constă în eliminarea rădăcinilor vătămate, reîmprospătarea radacinilor prin scurtarea vârfurilor la cele lungi.

Mocirlirea se realizează prin introducerea sistemului radicular într-un amestec de consistenţa smântânii realizat din pământ, bălegar proaspăt de bovine şi apă.

Plantatul propriu-zis: se azeaza pomul in groapa, se pune pamantul peste radacini, astfel incat toate radacinile pomului sa fie acoperite cu pamant si se taseaza bine solul, ulterior se uda cu cca. 10 litri apa. Puncul de altoire al pomului trebuie sa ramana la nivelul solului.

Inscrie-te in grupul nostru de Facebook pentru sfaturi, intrebari, pareri, etc. CLICK AICI!
Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati la:

Copyright 2022 © www.pepinierele-roman.ro

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la shop