Pomi fructiferi și material săditor, aclimatizați la noi in țară.

Natura nu face nimic in zadar!

Paradisul Cireselor

Pepinierele Roman

Paradisul Cireselor reprezinta un proiect de suflet al companiei noastre, Pepinierele Roman S.R.L. si consta intr-o plantatie de cires in suprafata de aproximativ 12 hectare, pozitionata la o distanta de 32 kilometri de Bucuresti, in localitate Cosereni, DN2, judet Ialomita.

Incepand cu anul 2022 organizam in cadrul acesteia o serie de evenimente care pun la dispoziția familiilor (părinți/bunici + copii) și a grupurilor de copii însoțiți de educatori/profesori, vizita organizata in cadrul plantatiei “Paradisul Cireselor” precum și consumul de “fructe cu viata“, asa cum ne place noua sa le denumim.

In cadrul vizitei se poate realiza recoltarea de fructe de către copii si adulti, precum si o serie de activitati in aer liber precum participarea la activitati recreative, jocuri in spațiu de joacă, cu trambuline,  topagane gonflabile și peste 150.000 mp  (15 ha), spatii de relaxare si un spatiu de servit masa.

Copiii pot zburda printre rândurile de cireș, într-o plantație modernă, de ultimă generație,  cu sisteme de susținere,  sistem de fertirigare,  sistem antigrindină,  sistem antiploie și toată gama de utilaje pentru întreținerea mecanizat  a plantatiei.

Paradisul Cireselor  Organizeaza Campania

“Culege Singur Fructe Proaspete, Gustoase si Aromate”

Excursii Scolare – Sarbatorim Ziua Internationala a Copilului –

Activitati Grupuri Organizate, Scoli si Gradinite

 

Sub deviza, “Culegem Impreuna, Crestem Impreuna!“, va asteptam cu drag in Paradisul Cireselor si, ca de fiecare data, va stam la dispozitie cu informatii suplimentare si suport tehnic calificat pentru intreaga gama de material saditor care este produs si comercializat de Pepinierele Roman – pomi fructiferi altoiți dar și comercializarea de fructe, respectiv cireșe, caise, piersici, nectarin, visine, mure, afine,  arbusti fructiferi, vita de vie, trandafiri dar si multe alte plante noi precum plante foioase, Ginkgo Biloba.

📲0733.925.472 – Ing. Marieta Boja

📲0725.924.293 – Ing..Paula Roman

📲0722.519.934 – Dr. Ing.Marius Roman

Inscrie-te in grupul nostru de Facebook pentru sfaturi, intrebari, pareri, etc. CLICK AICI!
Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati la:

Copyright 2022 © www.pepinierele-roman.ro

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la shop