Pomi fructiferi și material săditor, aclimatizați la noi in țară.

Natura nu face nimic in zadar!

Reduceri!

JIRO (ghiveci)

PRET: 

Reducere 33%
Prețul inițial a fost: 150 lei.Prețul curent este: 100 lei.  TVA inclus

Stoc epuizat

Perioada de coacere:
octombrie până în noiembrie.
Ambalare cu atentie
Livrarile la domiciliu se realizeaza prin curierat
Calitate si garantie
Categorie: Etichetă:
Descriere
Instrucțiuni de plantare

Origine:  Soi originar din China.

Descriere: Este un soi cu vigoare mediu-ridicata cu inflorire mediu-precoce. Rezista pana la – 20 0C, dar in primii ani se va proteja. Gerurile din timpul iernii pot afecta in primul rand lastarii anuali. Plantele vor fructifica in aproximativ 2 – 3 ani de la plantare. Prezinta productivitate ridicata. La plantare, Kaki prefera un sol fertil, bine drenat si aerat, luto-nisipos, cu un pH larg intre 5.5 - 8.3. Se poate adapta oricarui tip de sol, atata timp cat este bine drenat. Aceasta planta necesita taiere (tundere), care poate fi executata la finele iernii sau primavara devreme; (prefera locurile insorite). Florile de kaki sunt albe-galbui, de aproximativ 1-1.8 cm, inflorirea are loc in luna iunie. Fructul este obovoid pana la turtit-globulos, de calibru mare, cu un gust bun non-astringent, cu seminte foarte putine si greutate aproximativa de 250 g. Epiderma este subtire de culoare orange intens si pulpa de culoare orange. Fructul este foarte aromat si gustos consumat in stare proaspata, dar se pot face din el si dulceturi, gemuri, ceaiuri. Prezinta rezistenta foarte buna la pastrare.

  • Portaltoi : Diospyros lotus (persimon caucazian). Acest portaltoi prezinta rezistenta semnificativa la temperaturile joase din timpul iernii si la seceta, dar si un sistem radicular profund.
  • Planta se livreaza la ghiveci
  • Destinatie : utilizarea fructelor pentru consum in stare proaspata si pentru procesare sub forma de jeleuri, gem, dulceturi.
  • Perioada de plantare: octombrie-noiembrie/februarie-martie si ferestrele iernii
Polenizatori:

Plantatul propriu-zis:

  • se sapa o groapa de doua ori mai larga decat ghiveciul plantei si de 1 ½  ori adancimea ghiveciului
  • se azeaza pomul in groapa, se pune pamantul peste radacini, astfel incat toate radacinile pomului sa fie acoperite cu pamant si se taseaza bine solul, ulterior se uda cu cca. 10 litri apa.
  • Puncul de altoire al pomului trebuie sa ramana la nivelul solului.

 

Copyright 2022 © www.pepinierele-roman.ro

1
    1
    Cosul tau
    Piersic plat cu frunza rosie
    1 X 30 lei  TVA inclus = 30 lei