Sibisel 44-Campul II
PERIOADA DE COACERE : 20 – 30 SEPTEMBRIE Descriere: Pomul de vigoare mijlocie. Fructul este mare, 14,5 g, de forma ovoidala cu varful ascutit si baza rotunjita. Coaja este subtire, sudura valvelor este buna, dar proeminenta, se sparge usor cu mana, de culoare maro-galbuie. Miezul reprezinta 48% din greutatea fructului, are tegumentul de culoare alba -galbuie, este crocant, cu gust dulce, placut aromat, se scoate usor din coji.Reducere 43% 70,00 lei 40,00 lei Tva inclus
Craciunescu –
O vita care da struguri de foarte buna calitate pentru vin dar sunt buni si de mancat.Strugurii au un continut ridicat de zahar iar vinul are un buchet aparte.Bolile frecvente din fiecare an sunt mana si fainarea.Pe bolta nu recomand sa fie palisata pentru ca are multe cresteri vegetative si e greu de curatat.Cel mai bine cred eu ca ii merge pe spalieri, pe sarme, fapt care, daca o cureti de lastari, determina o mai buna aerisire si implicit vita e mai sanatoasa .