Reducere 14%
30 lei TVA inclus
Descriere: Pomul este de vigoare medie, produce constant si abundent, rezistent la boli. Fructele sunt mari, plate, simetrice, de culoare alb-verzuie, acoperite cu roșu pe 70-80% din suprafata. Pulpa este alba, foarte dulce si ferma, aromata. Fructul este delicios cand este mancat in timp ce este crocant sau la fel de gustos cand este lasat sa se inmoaie usor. Prezinta rezistenta la craparea fructelor.
Etapele care trebuiesc parcurse la plantarea pomilor fructiferi sunt următoarele:
Săpatul gropilor – la 40x40x40cm in teren desfundat, pana la 60x60x40cm in teren nedesfundat.
Fasonarea constă în eliminarea rădăcinilor vătămate, reîmprospătarea radacinilor prin scurtarea vârfurilor la cele lungi.
Mocirlirea se realizează prin introducerea sistemului radicular într-un amestec de consistenţa smântânii realizat din pământ, bălegar proaspăt de bovine şi apă.
Plantatul propriu-zis: se azeaza pomul in groapa, se pune pamantul peste radacini, astfel incat toate radacinile pomului sa fie acoperite cu pamant si se taseaza bine solul, ulterior se uda cu cca. 10 litri apa. Puncul de altoire al pomului trebuie sa ramana la nivelul solului.
Ing Boja Marieta 0733 925 472
Ing Roman Paula 0725 924 293
Dr.Ing.Roman Marius 0722 519 934
magazin@pepinierele-roman.ro
www.pepiniereleroman.ro
www.pomifructiferi.com
Copyright 2022 © www.pepinierele-roman.ro