Telefon: 0733 92 54 72 / 0725 924 293
soi de cais

Cea mai buna de Ungaria

15,00 lei Tva inclus

PERIOADA DE COACERE : 10-20 IULIE

Descriere: Pomul creste repede, are coroana rasfirata, intra timpuriu pe rod si produce abundant. Soi autofertil, poate fi plantat singur intr-o parcela. Fructul, de marime variabila, intre 45 – 68 g, de forma globuloasa, una dintre jumatati formand la varf o proeminenta rotunjita. Pielita destul de groasa, cu urme de perisori de culoare portocalie, iar pe partea insorita de culoare rosie. Pulpa neaderenta la sambure de culoare portocalie, consistent si destul de suculenta cu gust excelent si aroma puternica de caisa. Samburele de marime medie, cu miezul dulce.

Compare
SKU: RM- 788 Category: Tag:

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cea mai buna de Ungaria”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…

Stoc epuizat!

Rares

PERIOADA DE COACERE : 1 – 10 IUNIE  Descriere: Pom de vigoare mica, cu ramurile de schelet puternice, rodește pe buchete de mai si pe ramuri scurte de 1 an, coroana este potrivit de larga. Prezintă rezistenta buna la bolile specifice caisului, este rezistent la ger. Fructul de marime medie spre mare, cu greutate de peste 70 g, are forma sferica alungita. Culoarea epidermei galbena portocalie deschisa, stopita cu rosu zmeuriu. Pulpa galbena, suculenta, cu o consistenta buna, cu gust foarte bun, echilibrat, foarte plăcut aromat, neaderenta la sambure. Pomul intra pe rod in anul 3 de la plantare, manifestand precocitate de rodire.

15,00 lei Tva inclus

Stoc epuizat!

Carmela / Mirobolan

PERIOADA DE COACERE : 10 – 20 IUNIE ORIGINE: soi obtinut la SCDP Baneasa din incrucisarea soiurilor Farmigdale x NJA 20 si omologat in anul 2002 Descriere: Pomul este mediu viguros, cu fructificare pe buchete de mai tipic de cais si cires inserate pe ramuri de 2 ani. Fructul este mare (95 – 100 g), sferic alungit, cavitatea pedunculara este mediu de adanca si de larga, brazda ventrala fiind mediu adânca. Epiderma este lucioasa, de culoare galbena – portocaliu intens, acoperita cu rosu carmin pe ¾ din suprafata fructului. Pulpa portocalie, consistenta este ferma, gust dulce usor acidulat, cu aroma placuta specifica caiselor. Sâmburele este neaderent la pulpa. Pomul intra repede pe rod, avand o productie de 38 – 40 kg/pom, rezistent la bolile specifice caisului si la ger.

15,00 lei Tva inclus

Related Products