Call Center 0733 92 54 72 / 0725 924 293
Sale!
arbusti fructiferi

VIKING

Reducere 56%
45,00 lei 20,00 lei Tva inclus

Descriere: Specie rezistenta la umiditate si pretentioasa la lumina – se va planta in zone insorite. Distanta de plantare este de 3 metri intre rinduri si 1,5 metri intre plante pe rand, iar la un hectar se planteaza cca. 1650-2100 plante. Cultura intra pe rod la cca. 2-3 ani de la plantare, recoltandu-se aproximativ 8-12 kg /planta. Recoltarea fructelor se face incepand cu 15 august. Plantele sunt rezistente la boli si daunatori, precum si la factorii climatici extremi. Fructele se pot consuma in stare proaspata, industrializate, precum si in industria farmaceutica, avand calitati terapeutice.

 

Compare
SKU: RM- 623 Category: Tag:

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „VIKING”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…

Blueray

PERIOADA DE COACERE : 20 IULIE – 15 SEPTEMBRIE Descriere: Tufa este viguroasa, erecta si rasfirata. Soi foarte productiv, 7 – 9 tone/ha, prefera soluri acide (pH – 4,5 – 5,5), structurate, fertile, bine aprovizionate cu apa. Ciorchinii sunt mijlocii si compacti, cu dispunerea bacelor mediu-compacta. Bacele sunt mari si foarte mari (2,5 g), de culoare albastra-deschis, cu multa pruina, turtite, ferme, aromate, cu gust foarte placut, rezistente la crapare.

30,00 lei Tva inclus

Kordia / Gisella 6

PERIOADA DE COACERE : 25 IUNIE – 5 IULIE Descriere: Pomul este de vigoare mare, este productiv si autosteril, necesita polenizatori. Fructul este mare (10 – 12 g), cordiform-alungit, cu epicarp de culoare roşu strălucitor ce devine grena la maturitatea deplina. Pulpa este pietroasa, suculenta, gust bun si dulce, neaderenta la sâmbure. Soiul este rezistent la crapare. Maturarea fructelor pe ramura si pom este neuniforma si esalonata.

30,00 lei Tva inclus

Stoc epuizat!

Carmela / Constanta16

PERIOADA DE COACERE : 10 – 20 IUNIE Descriere: Pomul este mediu viguros, cu fructificare pe buchete de mai tipic de cais si cires inserate pe ramuri de 2 ani. Fructul este mare (95 – 100 g), sferic alungit, cavitatea pedunculara este mediu de adanca si de larga, brazda ventrala fiind mediu adânca. Epiderma este lucioasa, de culoare galbena – portocaliu intens, acoperita cu rosu carmin pe ¾ din suprafata fructului. Pulpa portocalie, consistenta este ferma, gust dulce usor acidulat, cu aroma placuta specifica caiselor. Sâmburele este neaderent la pulpa. Pomul intra repede pe rod, avand o productie de 38 – 40 kg/pom, rezistent la bolile specifice caisului si la ger.

15,00 lei Tva inclus